Programok - 2014. május

Kedves Pácienseim!

Örömmel látjuk, hogy többen olvasgatják a honlapunkat! Sok hasznos információt találhatnak és kérdezhetnek bármit tőlünk. Kérdéseikre e-mailben válaszolunk.

Programjaink:

- 2014. 05. 13-án 17 órától a ‘Te hogyan csinálod?’ beszélgetéssorozat nyári szünet előtti, utolsó előadásán nagyon érdekes önismereti társasjátékot fogunk játszani.

- 2014. 05. 15-én 17 órától a Cukorbeteg és Életmód Klub soros összejövetelén ‘A mozgás szerepe életünkben’ címmel, Szépe Judit gyógytornász tart előadást. Ezt követően mindenki megoszthatja a témában szerzett tapasztalatait. Markovics Attila klubvezető, ismét megvendégel bennünket valami finomsággal. A vacsorához 200 Ft hozzájárulást kérünk a résztvevőktől.

Ebben a hónapban 15-16-ig, továbbképzésen vagyok, dr. Kamenik Henrietta szakorvosjelölt helyettesít.

A lejárt törzskartonok frissítése folyamatosan történik. Kérjük jelezze, ha státuszvizsgálatra jött be hozzánk, és kérjen az asszisztensnőtől az életmódra, és különböző betegségek szűrésére vonatkozó kérdőívet. Ezt egyébként a honlapról az alábbi linken: www.medicsi.hu/content/paciens-regisztracio letöltheti, vagy számítógépen is kitöltheti és e-mailben elküldheti az alábbi e-mail címre: info@medicsi.hu.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Csonka Erika
háziorvos