Egészségvédelmi Hét - 2014. szeptember 20.

Kedves Olvasó!
 
2014. szeptember 20-án Lapuné Füredi Andrea szervezésében a Mozgáskorlátozottak Üllési Egyesülete és az Életmód Klub 40 fővel kirándult Mártélyra és egy csodálatos őszi napot töltöttünk el együtt a vízparton. Ajánlom családi kirándulások helyszínéül is, mivel minden korosztály megtalálhatja a neki tetsző elfoglaltságot. Lehet nagyokat sétálni a tanösvényeken, mozogni a játszótéren, horgászni a tóparton vagy finomat enni az egyik étteremben.
 
Ebben az évben is megszerveztük az Üllési Egészségvédelmi Hetet. 2014. szeptember 29-tól október 3-ig 38 féle szűrővizsgálat, előadás és egyéb rendezvény várja az érdeklődőket. 
Október 2-án, csütörtökön 16:30 órától Hangulatjavító Estet tartunk Kommunikáció és zavarai, avagy miért nem értjük egymást? címmel. Dr Varga Katalin és én szeretnénk néhány hasznos információt, gyakorlati tanácsot adni annak érdekében, hogy minél inkább egy nyelvet beszéljünk. 
Az előadások után a hangulat további javítása érdekében a süteménysütő versenyre érkezett finomságokat fogyasztjuk el, majd osztjuk ki az alkotók között a díjakat.
Az est zárásaként Dr Varga Katalin pszichiáter kolléganő által vezetett meditáción vehetnek részt az érdeklődők. 
Minden résztvevő apró ajándékot kap, és szokás szerint lehetőség lesz hangulatzavar felmérő teszt kitöltésére, szükség esetén rövid konzultációra is.
 
Szeretettel várjuk Önt is!
 
Dr Csonka Erika
családorvos